Developer Java

Omschrijving

WAT GA JE DOEN

Als Java Developer bij Fortezza ontwikkel je complexe state-of-the-art softwaresystemen voor onze opdrachtgevers met oog voor kwaliteit. Je voert op locatie projecten uit voor de klant. Je denkt met klanten mee, helpt hen innoveren en ontwikkelt applicaties die direct van grote invloed zijn op de Nederlandse samenleving.

 

Voor een nieuw project zijn wij op zoek naar een ervaren Java ontwikkelaar. Tijdens deze opdracht ga je aan de slag met het verwerken van grote hoeveelheden historische data evenals het verzamelen van real-time data die 24/7 aangeleverd wordt. Jouw software gaat deze data registreren en structureren en vervolgens doorzetten naar het Big Data team voor een uitgebreide analyse. Voor deze opdracht is het daarom belangrijk dat je affiniteit hebt met Big Data, maar vooral dat je interesse en ervaring hebt met het real-time verzamelen van data. Uiteindelijk helpt jouw software mee aan het verhogen van de veiligheid van het Nederlandse volk!

 

Het platform waarmee wordt gewerkt is opgebouwd als microservices met elk een eigen verantwoordelijkheid rondom het binnenhalen, verwerken en beschikbaar stellen van data. Je werkt samen met zowel back-end als front-end developers en data analisten. Het team waarin je werkt draagt de verantwoordelijkheid voor het inrichten en draaiende houden van het cluster. Er wordt gewerkt met de Scrum methodiek en er worden sprints gedraaid van twee weken.

 

Je kijkt continu welke technologieën het beste kunnen worden ingezet. Kwaliteit staat daarbij bij jou hoog in het vaandel. Als teamlid kun jij een waardevolle bijdrage leveren aan deze transitie en andere collega’s meenemen in het DevOps gedachtegoed. Jij trekt ze uit het Waterval tijdperk en introduceert ze binnen de era van het Agile werken. Je vindt het leuk jouw kennis te delen met collega’s en opdrachtgevers.

 

 

JOUW GROEIPAD

Bij Fortezza gaan wij voor kwaliteit en inhoud. Wij horen graag van jou op welk gebied jij wilt doorgroeien. Je kunt groeien in senioriteit door volledig thuis te zijn in de code en technologie, of jezelf breed inzetbaar maken als Full Stack developer. Ook kun je binnen het scrum team de rol van Scrum Master, Architecture Owner of proxy-Product Owner gaan aannemen. Daarnaast krijg je de ruimte om je te verdiepen in de uitdagingen van de “Digitale Transformatie” waar we als maatschappij voor staan (denk aan kunstmatige intelligentie, Blockchain, Cloud Native, Serverless e.d. Zo creëren we samen continu waarde voor jou en de projecten waaraan jij bijdraagt. Wij bieden jou de ruimte en het budget om dit te verwezenlijken door middel van opleidingen, certificering, bijeenkomsten en conferenties.

Vereisten

 WAT VERWACHTEN WIJ VAN JE

  • Minimaal drie jaar ervaring als Java-developer (voorkeur Java 11)
  • Ervaring met ontwikkelmethodes als Scrum en/of Kanban
  • Kennis van Spring, Docker, Kubernetes (AKS), PostgreSQL, Python, Angular, Azure, Sonar, Keycloak en NPM is een pré
  • Klantgerichte en proactieve houding

 

WAT KRIJG JE VAN ONS

  

WERKEN BIJ FORTEZZA

Fortezza wil in de frontlinie staan van nieuwe ontwikkelingen op IT-gebied. Dit leidt namelijk tot de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers én is ook goed voor onze eigen ontwikkeling. Onze ambitie? Om onze klanten succesvol te maken in de digitale transformatie. Wij doen dit op vier kennisgebieden: ICT, Software Development, Data en Security. Klanten zijn sterk afhankelijk van hun IT-omgeving en een goede transformatie vraagt om een stevige en betrouwbare strategische IT-partner. Wij ontzorgen bedrijven op IT-gebied en bieden consistente en betrouwbare dienstverlening. Maar we denken ook een stap verder en zoeken continu naar nieuwe en betere oplossingen. En dat kenmerkt ook de mensen die je bij ons op de werkvloer tegenkomt: specialisten met passie voor hun werk die zaken goed regelen en al over veel kennis en kunde beschikken, maar die absoluut nog niet klaar zijn met doorgroeien en verdere ontwikkeling.

 

Fortezza is ambitieus en wil echt impact maken. Dit kan alleen met mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Voor deze mensen willen wij de beste werkgever zijn. Wij willen dat mensen het bij Fortezza naar hun zin hebben, dat ze echt iets kunnen toevoegen en dat ze zich verder kunnen blijven ontwikkelen. Om deze groei te stimuleren zorgen wij voor een werkomgeving waar jij eigenaarschap kan nemen in projecten of onderdelen van projecten en je activiteiten zelf kan indelen en organiseren. Omdat wij bij Fortezza niet geloven in een organisatie met een wildgroei aan managementlagen zoeken wij het type “niet lullen, maar poetsen”. Wij houden van ondernemen en aanpakken, oftewel aan en gaan!