Identity & Access Management (IAM) Projectleider

Omschrijving

WAT GA JE DOEN

Als projectleider Identity & Access Management ligt jouw focus op het begeleiden van het project richting de nieuwe IAM omgeving. Bij de start van een nieuw project ga je jezelf verdiepen in de bestaande security omgeving om vervolgens de IAM roadmap eigen te maken en de te zetten stappen te analyseren en voor te bereiden. Verder zul je jezelf moeten verdiepen in de beschikbare applicaties en IAM producten die aansluiten bij de wensen van de klant. Jij bent degene die de weg bepaalt en de klant meeneemt om het juiste pad te bewandelen.  

WIE BEN JIJ ALS MENS

Jij bent klantgericht en hebt snel de situatie onder controle. Je schakelt makkelijk met de verschillende stakeholders en weet de organisatie mee te nemen in de verandering. Kwaliteit staat hoog bij jou in het vaandel en je bent altijd op zoek naar de beste en meest efficiënte werkwijze. Jij hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en komt altijd je afspraken na.


Wij hebben bij Fortezza grote groeiambities en zoeken ook iemand die met ons mee wil en kan groeien. Een groeiende organisatie betekent dat niet alles voor je uitgeschreven is, maar daar vind jij juist je uitdaging in. Jij gaat zelfstandig en proactief aan de slag en stelt de juiste vragen. Als anderen jou zouden moeten omschrijven zouden de woorden “nieuwsgierig” en “eager to learn” bij hen naar boven komen.


GROEIPAD

Als innovatieve scale-up ligt de toekomst voor het grijpen en jij kan daar onderdeel van zijn. Wij bieden jou de ruimte en het budget om jouw ontwikkeling te verwezenlijken door middel van opleidingen, cursussen, certificaten en conferenties. Wij horen graag wat je nodig hebt.

Vereisten

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JE

 • Een afgeronde HBO opleiding met een ICT component
 • +/- 2 jaar werkervaring als projectleider (bij voorkeur IT of IAM gerelateerde projecten)
 • Ervaring met verandertrajecten is een pré
 • Ervaring met IAM tooling (bijv. Alienvault, MIM, Azure AD, Sailpoint of Tools4ever) is een pré
 • Innovatief en zelfstandig
 • Proactieve houding
 • Representatief en klantgericht


  WAT KRIJG JE VAN ONS


  WERKEN BIJ FORTEZZA

  Fortezza wil in de frontlinie staan van nieuwe ontwikkelingen op IT gebied. Dit leidt namelijk tot de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers én is ook goed voor onze eigen ontwikkeling. Onze ambitie? Om onze klanten succesvol te maken in de digitale transformatie. Wij doen dit op vier kennis gebieden: ICT, Software Development, Data en Security. Klanten zijn sterk afhankelijk van hun IT omgeving en een goede transformatie vraagt om een stevige en betrouwbare strategische IT partner. Wij ontzorgen bedrijven op IT gebied en bieden consistente en betrouwbare dienstverlening. Maar we denken ook een stap verder en zoeken continu naar nieuwe en betere oplossingen. En dat kenmerkt ook de mensen die je bij ons op de werkvloer tegenkomt: specialisten met passie voor hun werk die zaken goed regelen en al over veel kennis en kunde beschikken, maar die absoluut nog niet klaar zijn met doorgroeien en verdere ontwikkeling.


  Fortezza is ambitieus en wil echt impact maken. Dit kan alleen met mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Voor deze mensen willen wij de beste werkgever zijn. Wij willen dat mensen het bij Fortezza naar hun zin hebben, dat ze echt iets kunnen toevoegen en dat ze zich verder kunnen blijven ontwikkelen. Om deze groei te stimuleren zorgen wij voor een werkomgeving waar jij eigenaarschap kan nemen in projecten of onderdelen van projecten en je activiteiten zelf kan indelen en organiseren. Omdat wij bij Fortezza niet geloven in een organisatie met een wildgroei aan managementlagen zoeken wij het type “niet lullen, maar poetsen”. Wij houden van ondernemen en aanpakken, oftewel aan en gaan!

   

  SOLLICITATIEPROCEDURE