Identity & Access Management (IAM) Specialist

Omschrijving

WAT GA JE DOEN

Als Identity & Access Management Specialist ben je een belangrijke schakel tussen de business en ICT. Daarbij ben je goed in staat de klant te adviseren en te ondersteunen ten aanzien van de Cloud based IAM-oplossingen die wij voor hen inrichten en beheren. Je bent in staat om zelfstandig probleem- en knelpuntenanalyses uit te voeren op basis van proactieve monitoring op de omgevingen. Daarnaast voer je zowel technische als functionele wijzigingen door. Dit doe je in onder andere IAM tooling en de daaronder liggende Cloud infrastructuur.


Je adviseert technische verbeteringen met betrekking tot de beheeromgeving, bent bezig met het proactief onderhouden van de verschillende platforms. Ook rapporterer je op operations, security en costs van de beheeromgevingen.


WIE BEN JIJ ALS MENS

Jij vindt het leuk om binnen veel verschillende omgevingen en met verschillende klanten te werken. Innovatie staat hoog bij jou in het vaandel en je bent altijd de hoogte van de nieuwste trends. Jij hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en komt altijd je afspraken na.


Wij hebben bij Fortezza grote groeiambities en zoeken ook iemand die met ons mee wil en kan groeien. Een groeiende organisatie betekent dat niet alles voor je uitgeschreven is, maar daar vind jij juist je uitdaging in. Jij gaat zelfstandig en proactief aan de slag en stelt de juiste vragen. Als anderen jou zouden moeten omschrijven zouden de woorden “nieuwsgierig” en “eager to learn” bij hen naar boven komen.


GROEIPAD

Als innovatieve scale-up ligt de toekomst voor het grijpen en jij kan daar onderdeel van zijn. Wij bieden jou de ruimte en het budget om jouw ontwikkeling te verwezenlijken door middel van opleidingen, cursussen, certificaten en conferenties. Wij horen graag wat je nodig hebt.

Vereisten

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JE

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding met een ICT component
 • Sterke affiniteit met IT Security
 • Ervaring met Microsoft Windows Server 2012 – 2016, Microsoft Active Directory en Microsoft Office 365 
 • Ervaring met het implementeren van IAM diensten en applicaties
 • Kennis van en eventueel ervaring met standaarden en best practices, zoals ISO 27001/2, provisioning, delegation, RBAC en IAM processen
 • Ervaring met tools als Sailpoint, Microsoft IdM/FIM, Tools4Ever IAM
 • Security certificeringen als CISSP
 • Ervaring met cloud service platforms als Microsoft Azure
 • Kennis en ervaring met Incident en change management
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels


  WAT KRIJG JE VAN ONS


  WERKEN BIJ FORTEZZA

  Fortezza wil in de frontlinie staan van nieuwe ontwikkelingen op IT gebied. Dit leidt namelijk tot de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers én is ook goed voor onze eigen ontwikkeling. Onze ambitie? Om onze klanten succesvol te maken in de digitale transformatie. Wij doen dit op vier kennis gebieden: ICT, Software Development, Data en Security. Klanten zijn sterk afhankelijk van hun IT omgeving en een goede transformatie vraagt om een stevige en betrouwbare strategische IT partner. Wij ontzorgen bedrijven op IT gebied en bieden consistente en betrouwbare dienstverlening. Maar we denken ook een stap verder en zoeken continu naar nieuwe en betere oplossingen. En dat kenmerkt ook de mensen die je bij ons op de werkvloer tegenkomt: specialisten met passie voor hun werk die zaken goed regelen en al over veel kennis en kunde beschikken, maar die absoluut nog niet klaar zijn met doorgroeien en verdere ontwikkeling.


  Fortezza is ambitieus en wil echt impact maken. Dit kan alleen met mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Voor deze mensen willen wij de beste werkgever zijn. Wij willen dat mensen het bij Fortezza naar hun zin hebben, dat ze echt iets kunnen toevoegen en dat ze zich verder kunnen blijven ontwikkelen. Om deze groei te stimuleren zorgen wij voor een werkomgeving waar jij eigenaarschap kan nemen in projecten of onderdelen van projecten en je activiteiten zelf kan indelen en organiseren. Omdat wij bij Fortezza niet geloven in een organisatie met een wildgroei aan managementlagen zoeken wij het type “niet lullen, maar poetsen”. Wij houden van ondernemen en aanpakken, oftewel aan en gaan!

   

  SOLLICITATIEPROCEDURE