Software Architect

Omschrijving

WAT GA JE DOEN

Als Software Architect bij Fortezza ontwikkel je en zet je de architectuur op, maar daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de kwaliteit en het continue verbeteren van het proces. Je vertaalt de behoefte van de klant naar een toekomstbestendig ontwerp, van zowel de functionele als de niet- functionele vereisten. Je werkt op het snijvlak van functionele analyse van het applicatiedomein en de vertaling van requirements (use cases en user stories), aan oplossingen op basis van verschillende technologieën. Hierbij werk je veelal nauw samen met de betrokken software-engineers, lead-developers, informatieanalisten, testers, product-owners, projectmanagers, architecten en natuurlijk de klant. Je hebt een adviserende en coachende rol binnen een ontwikkelteam. Je beschikt in elk geval over een gezonde dosis ambitie en goede sociale en communicatieve vaardigheden. Want we zoeken professionals die zich tot onmisbare schakels in een team kunnen ontwikkelen.

 

Omdat je aan de slag gaat bij verschillende opdrachtgevers zul je gebruik gaan maken van verschillende technologieën en frameworks. Zo is geen enkel project hetzelfde en ben je altijd in ontwikkeling. Je werkt veelal op locatie bij de opdrachtgever. Opdrachten variëren in lengte van zes maanden tot twee jaar, je kan je dus voor een langere periode aan de opdrachtgever verbinden. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk actief in de publieke sector, te denken valt hierbij aan verschillende overheidsorganisaties zoals ministeries, Rijkswaterstaat, Kamer van Koophandel en de Belastingdienst. Jij draagt dus met je werk bij aan projecten met een maatschappelijk relevante context.

 

 

JOUW GROEIPAD

Bij Fortezza gaan wij voor kwaliteit en inhoud. Wij horen graag van jou op welk gebied jij wilt doorgroeien. Daarnaast krijg je de ruimte om je te verdiepen in de uitdagingen van de “Digitale Transformatie” waar we als maatschappij voor staan (denk aan AI, Blockchain, IoT, e.d.). Zo creëren we samen continu waarde voor jou en de projecten waaraan jij bijdraagt. Wij bieden jou de ruimte en het budget om dit te verwezenlijken door middel van opleidingen, cursussen, certificaten en conferenties.

Vereisten

 WAT VERWACHTEN WIJ VAN JE

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Minimaal vijf jaar ervaring als developer in een Java en/of .NET omgeving
  • Minimaal drie jaar ervaring als (software) architect
  • TOGAF certificering of bereid/in staat deze op korte termijn te behalen
  • UML certificering
  • Ervaring met de architectuur van Cloud-oplossingen
  • Ervaring met werken in een SAFe of agile/scrum omgeving
  • Klantgerichte en proactieve houding

 

WAT KRIJG JE VAN ONS

 

 

WERKEN BIJ FORTEZZA

Fortezza wil in de frontlinie staan van nieuwe ontwikkelingen op IT-gebied. Dit leidt namelijk tot de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers én is ook goed voor onze eigen ontwikkeling. Onze ambitie? Om onze klanten succesvol te maken in de digitale transformatie. Wij doen dit op vier kennisgebieden: ICT, Software Development, Data en Security. Klanten zijn sterk afhankelijk van hun IT-omgeving en een goede transformatie vraagt om een stevige en betrouwbare strategische IT-partner. Wij ontzorgen bedrijven op IT-gebied en bieden consistente en betrouwbare dienstverlening. Maar we denken ook een stap verder en zoeken continu naar nieuwe en betere oplossingen. En dat kenmerkt ook de mensen die je bij ons op de werkvloer tegenkomt: specialisten met passie voor hun werk die zaken goed regelen en al over veel kennis en kunde beschikken, maar die absoluut nog niet klaar zijn met doorgroeien en verdere ontwikkeling.

 

Fortezza is ambitieus en wil echt impact maken. Dit kan alleen met mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Voor deze mensen willen wij de beste werkgever zijn. Wij willen dat mensen het bij Fortezza naar hun zin hebben, dat ze echt iets kunnen toevoegen en dat ze zich verder kunnen blijven ontwikkelen. Om deze groei te stimuleren zorgen wij voor een werkomgeving waar jij eigenaarschap kan nemen in projecten of onderdelen van projecten en je activiteiten zelf kan indelen en organiseren. Omdat wij bij Fortezza niet geloven in een organisatie met een wildgroei aan managementlagen zoeken wij het type “niet lullen, maar poetsen”. Wij houden van ondernemen en aanpakken, oftewel aan en gaan!