Software Developer

Omschrijving

Wat ga je doen

Als Software developer bij Fortezza ontwikkel je complexe Enterprise softwaresystemen voor onze opdrachtgevers met oog voor kwaliteit. Je werkt bijvoorbeeld aan de NextGen digitale overheid voor de burger of greenfield big data projecten. Je werkt samen in een scrum team bij één van onze opdrachtgevers. Omdat je aan de slag gaat bij verschillende opdrachtgevers zul je gebruik gaan maken van verschillende technologieën en frameworks. Zo is geen enkel project hetzelfde en ben je altijd in ontwikkeling.

Je werkt veelal op locatie bij de opdrachtgever. Opdrachten variëren in lengte van zes maanden tot twee jaar, je kan je dus voor een langere periode aan de opdrachtgever verbinden. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk actief in de publieke sector, te denken valt hierbij aan verschillende overheidsorganisaties zoals ministeries, Rijkswaterstaat, Kamer van Koophandel en de Belastingdienst. Jij draagt dus met je werk bij aan projecten met een maatschappelijk relevante context.

Jouw groeipad

Je kunt van medior naar senior developer of doorgroeien naar full stack developer. Ook kun je binnen het scrum team de rol van Scrum Master, Architecture Owner of proxy-Product Owner gaan aannemen. Het is ook mogelijk je in een andere taal of technologie te ontwikkelen zoals Python, Angular, Docker of Kubernetes. En je krijgt de ruimte om je te verdiepen in de uitdagingen van de “Digitale Transformatie” waar we als maatschappij voor staan (denk aan AI, Blockchain, IoT, e.d.). Zo creëren we samen continu waarde voor jou en de projecten waaraan jij bijdraagt. Wij bieden jou de ruimte en het budget om dit te verwezenlijken door middel van opleidingen, cursussen, certificaten en conferenties.


Vereisten

Wat verwachten wij van je

  • HBO+/WO denkniveau
  • 5+ jaar werkervaring in 1 van de volgende talen: Java, Python, .NET
  • Agile/Scrum ervaring
  • Zelfontwikkeling

Wat krijg je van ons


Werken bij Fortezza

Fortezza bestaat uit vijf kennisdomeinen met hun eigen specialisatie die samen werken om één doel te bereiken: mensen succesvol maken in de digitale transformatie. De business unit Softwareprofs van Fortezza zijn onze getalenteerde Java, Python, Angular, .NET en DevOps Professionals die een bijdrage leveren aan het succes van onze opdrachtgevers in complexe projecten (Enterprise Software Development) op een Agile (Scrum) wijze. Kortom, Softwareprofs die het verschil maken!

Fortezza staat voor klantgerichtheid, kwaliteit en innovatie. Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door een proactieve en persoonlijke aanpak met een duidelijke doelstelling: “first time right”. In onze Scrum teams kun je écht het verschil maken en je stempel drukken op het resultaat. Wij vragen jou om de beste oplossingen voor onze klanten te bedenken die toekomstbestendig, flexibel en schaalbaar zijn. Om jou hierin niet alleen te laten staan, investeren wij veel tijd en energie in het ontwikkelen van het grootste kapitaal: onze medewerkers.

Interessante baan?